Magunkról


A Vendéglátás Menedzsment Kft. hatékonysága,

ahogyan az Ön vállalkozásának sikere is, az abban dolgozó szakemberek egyéni teljesítményein, illetve azon teljesítmények összességén múlik. Szakértői stábunk valamennyi tagja évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás valamely területén / területein, és szakmai referenciáinkon túl sok évnyi oktatási múlttal is rendelkezünk. Mi nem kritizálunk egyetlen éttermet és munkatársat sem! Rámutatunk a fejlesztésre megérett területekre, és valódi megoldásokat kínálunk üzleti partnereink, így reméljük hamarosan az Ön számára is!

Szakértői munkánk kiterjed:

  • A vendéglátóipari működés valamennyi menedzsment funkciójára
  • Az éttermek és franchise koncepciók tervezési, szervezési és kivitelezési területére
  • A beruházások objektív gazdasági tervezésére és azok lebonyolítására
  • A működő vendéglátóegységek auditjára és újraszervezésére
  • A termékpaletta kontrolljára, és újratervezésére
  • Az éttermi standard minőség biztosításának megtervezésére és bevezetésére
  • A munkatársak rossz beidegződéseinek és elavult tudásának fejlesztésére anélkül, hogy önérzetükben és méltóságukban sérülniük kellene


Kis Zoltán - alapító, vendéglátóipari tanácsadó

Kis Zoltán - alapító, vendéglátóipari tanácsadó

A Vendéglátás Menedzsment Kft ügyvezetője, a BGE Alma Mater Tanétterem Kft-jének ügyvezetője, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke, a Pannon Gasztronómiai Akadémia-, valamint a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesületének tagja. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Turizmus és Vendéglátás Ágazati Készségtanácsának szakértő tagja, a Budapesti Gazdasági Egyetem oktatója, mesterszakács, közgazdász emberi-erőforrások alapképzési szakon és közgazdász abszolutóriumot szerzett turizmus-vendéglátás szakon is, valamint örökös önfejlesztőként jelenleg a  BGE közgazdász mester tanári képzésének hallgatója.

"1992 óta dolgozom a vendéglátás különböző területein, így mostanra 27 éves szakmai és 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkezem. Pályafutásom alatt a vendéglátás majd' minden szegmensében dolgoztam, Magyarországon túl Németországban, Ausztriában, Skóciában illetve Angliában és Hollandiában egyaránt."

Zaletnyik Zoltán, szakács mester és szakoktató

Zaletnyik Zoltán, szakács mester és szakoktató

Zoltán 1988 óta szakács. Pályája során megfordult a Thermál Hotel Margitszigetben, a Hotel Mercure Koronában, a Cyrano étteremben, a Malomtó étteremben, ezeken túl pedig Németországban is több helyen dolgozott. 2006- 2010-ig a BGF Üzleti Szakoktató szakon tanult, és 2008 óta több hazai iskolában Ételkészítés elmélet és Ételkészítési gyakorlat tantárgyakat oktat. Oktatói munkája mellett Finnországban és Angliában egyaránt képezte magát, 2015 áprilisában pedig a BKIK által szervezett tanfolyam elvégzése után sikeres Mestervizsgát tett. A mester oklevél megszerzése óta a hazai szakács mestervizsgákat bíráló vizsgabizottság tagjaként is tevékenykedik.
Tanítványai a 2016/2017-es tanévben, a Szakma Kiváló Tanulója verseny országos döntőjén az első és második helyezést érték el.

2017-ben a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesülete a „Kiváló Vendéglátó Szakmai Oktató” címet adományozta részére.

Tóth Gábor, éttermi mester, a vendéglátóüzletek értékesítési területének szakértője

Tóth Gábor, éttermi mester, a vendéglátóüzletek értékesítési területének szakértője

Tóth Gábor a Budapest Gazdasági Egyetem oktatója, a VSZOE, azaz a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesületének alelnöke. A vendéglátás és a pincér szakma megszállottja, aki a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnak (NSZFH), és a Nemzetgazdasági Minisztériumnak egyaránt szakmai segítője. Vendéglátós körökben fölösleges bemutatni, de a szakterület után érdeklődők számára is ismerős lehet, hiszen Stage-managerként egyszemélyben vállalta magára, és majd' 40 hazai szakiskola diákjait koordinálva bonyolította le a Bocuse d’Or verseny 2016-os európai döntőjének pincér szakmai részét , amely rendezvény nemzetközi szinten is hatalmas elismerést hozott a hazai szakmának.

Lusztigh Mária, világbajnok mestercukrász, cukrászmester, stábunk vezető cukrász szakértője

Lusztigh Mária, világbajnok mestercukrász, cukrászmester, stábunk vezető cukrász szakértője

Marcsi az egyik legkiemelkedőbb hazai cukrász oktató, akinek nam csak szakmai tudása, de innovatív hozzáállása is példaértékű. Mind a hagyományos, mind a modern cukrásztermékek terén kiemelkedő szaktudással rendelkezik, ráadásul azt kiválóan át is tudja adni a szakma mélységei iránt érdeklődő diákoknak, szakembereknek. Ajánljuk figyelmébe Marcsi rövid kis személyes bemutatkozását, amelyet a tovább gombra kattintva érhet el!

Urbán Tibor, sokszoros világbajnok mesterszakács, vezető gasztronómiai szaktanácsadónk

Urbán Tibor, sokszoros világbajnok mesterszakács, vezető gasztronómiai szaktanácsadónk

Szakács-mesterszakács és sajtkészítő, akinek szakmai útját felsorolni is sok lenne! Jelenleg a Sodexo Magyarország kft kínálattervezési séfje. Konyhaművészeti verseny eredmények tekintetében hazánk egyik legeredményesebb versenyzője. Hazai versenyeken nagyjából 20 aranyérmet szerzett az elmúlt évek során.

Tanács Attila, sokszoros olimpiai bajnok ételszobrász, vezető vendéglátóipari fejlesztő séfünk

Tanács Attila, sokszoros olimpiai bajnok ételszobrász, vezető vendéglátóipari fejlesztő séfünk

Tanács Attila a szakács és a vendéglátós szakma ikonikus alakja, akinek világversenyeken elért eredményeit felsorolni is nehéz volna. A szenvedélyét jelentő ételszobrászat mellett, a vendéglátóipar egészének tekintetében hatalmas szaktudással és tapasztalattal bír. A Vendéglátás Menedzsment csapatát vezető fejlesztő séfként támogatja rendkívüli szaktudásával.

Csidei Tamás, vezető Sous-Vide szakértőnk

Csidei Tamás, vezető Sous-Vide szakértőnk

Csidei Tamás, jelentős szerepet vállalt a Sous-Vide hazai elterjedésében. Blogjain rendszeresen számot ad a technológia újdonságairól, és riportjaiban megszólaltat Séfeket a Sous-Vide-ról.   10 éve foglalkozik a modern ételkészítési technológiák oktatásával. 25 év konyhai tapasztalat, ebből 5 év  nyugat-európában, 15 év konyhavezetőként elsősorban szállodai és catering vonalon. 10 év oktatói tevékenység felső és középfokú oktatási intézményekben és a Metro Gasztrokadémián, illetve 2010-től  konyhai koncepciót szállít feltörekvő éttermek számára.

Deák József, vezető borszakértő-tanácsadónk

Deák József, vezető borszakértő-tanácsadónk

Aki borral foglalkozik, annak nem kell bemutatni Deák József Urat! A Magyar Sommelier Szövetség egyik alapítója, elnökségi tagja, vendéglátó szakoktató. Ügyfeleink részére a borkínálat megtervezésében és a személyzet borspecifikus képzésében nyújt kimagasló szakmai támogatást.