Tanácsadás


Tanácsadás és személyes konzultáció

A vendéglátóüzletek nyitása, működtetése, és maga az étteremvezetés számos nehézségget rejt magában. Vezetőként nap mint nap arra törekszünk, hogy a felmerülő problémákat minél gyorsabban, és minél hatékonyabban oldjuk meg. Van amikor sikerül, és van amikor csak többszöri próbálkozás hozza meg a várt eredményt, és bizony olyan is van, hogy elakadunk egy-egy felmerülő helyzet megoldásának kapcsán. Utóbbi esetben a legcélravezetőbb megoldás, ha szakértői segítséget keresünk, ebben pedig a Vendéglátás Menedzsment szakértői csapata bátran mondhatjuk, hogy az egyik legjobb választás!

Amennyiben gyors segítségre volna szüksége, és szeretne részt venni személyes konzultációnkon, kérem keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Kapcsolatfelvétel után hamar kiderül, hogy hatékony segítségére tudunk-e lenni éttermének, vagy tudunk-e segíteni valamely étteremvezetéssel kapcsolatos problémájának megoldásában. Egy telefont biztosan megér hogy kiderítsük, igaz? Az egyeztetést követően amennyiben mindnyájan úgy látjuk, hogy volna értelme az együttműködésnek, személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk az Ön számára, előre egyeztetett helyszínen.

További részléetekért keressen minket bizalommal!

Egy külső szemlélő mindig másként látja a helyzetet! Engedje meg, hogy Önnek is segíthessünk!

Nem szereti, hogy saját vezetése mindenre csak bólogat? Szeretne végre világos szakmai állásfoglalást? Saját menedzsment csapata mellett, független szakértői támogatásra volna szüksége? Innovációra és új megközelítésekre vágyik, de nem szeretne további állandó munkatársakat alkalmazni? Örömmel segítünk! Vegye igénybe személyes konzultáció szolgáltatásunkat, és lássunk hozzá étterme fejlesztésének és megreformálásának! Az idő halad, és az éttermek világa gyorsan változik! Ne maradjon le! Keressen minket, még ma!

Jelentkezek személyes konzultációra!

 

 

Az alábbi területeken számíthat ránk!


Vezetőképzés és személyzeti tréningek

Csakúgy, mint a multinacionális nagyvállalatok esetében, a munkatársak képzése a lehető legjobb és legbiztosabb befektetés a vendéglátóipari vállalkozások sikerességének biztosítására. A vezetők képzése elengedhetetlen feltétele annak, hogy étterme és az ott dolgozók meg tudjanak felelni napjaink egyre növekvő és gyorsan változó fogyasztói igényeinek. A hatalmas konkurencia, a munkaerőhiány, és az értő, vagy vélten értő vendégek megjelenésével megkerülhetetlen a minőségi szolgáltatás folyamatos fejlesztése, amely az üzlet dolgozóinak képzése nélkül elképzelhetetlen.

Amiben segítünk

  • Felmérjük üzlete jelenlegi működését, és feltárjuk a lehetséges fejlesztési pontokat
  • Meghatározzuk az Ön üzletében szükséges képzéseket és azok tartalmi elemeit
  • Vezető munkatársai számára egyéni, vagy csoportos képzést biztosítunk
  • Munkatársai számára szakmai tréningeket biztosítunk minden éttermi területen
  • Megvizsgáljuk kínálatát, és építő összefoglalót adunk az indokolt változtatásokról
  • Segítjük az indokolt változtatások bevezetését és lebonyolítjuk az ahhoz fűződő oktatásokat

Éttermi beruházások menedzsmentje

Ha ésszerű éttermi vagy franchise beruházást szeretne véghez vinni a vendéglátás területén, és szeretné bebiztosítani magát, hogy a vállalkozása valóban képes legyen nyereséget termelni, akkor ebben a legnagyobb segítség egy független szakértő, vagy szakértői csapat lehet. Mi pont ilyenek vagyunk! Kizárólag az Ön érdekeit képviselve, több évtizednyi tapasztalattal a hátunk mögött segítünk megvalósítani üzleti elképzeléseit, és biztosítjuk azt, hogy Önnek csak arra kelljen költenie, amire valóban szüksége lesz üzletének hatékony működtetéséhez.

Amiben segítünk

  • A koncepció teljeskörű megtervezése
  • A márka koncepció kialakítása
  • Az üzleti és gazdasági tervének elkészítése vagy a kész üzleti terv felülvizsgálata
  • A projekt teljeskörű lebonyolítása a tervezéstől az üzlet megnyitásáig, vagy azon is túl
  • Kapcsolatainkon keresztül segítünk az eszköz-, és gépparkigényének költséghatékony kielégítésében
  • Segítjük Önt a megvalósítás és működtetés minden mozzanatában

Működő üzletek auditja és újraszervezése

A vendéglátás, ahogyan a világ is körülöttünk, elképesztő tempóban változik. Pontosan ezzel együtt változnak a fogyasztói igények is, amelyekkel sokszor nehéz felvennie a versenyt az étterem tulajdonosoknak. Ráadásul belefeledkezve a napi üzemeltetésbe, sokszor nem is látják, hogy miben kellene fejleszteniük, csak azt érzik, hogy valamin frissíteni, változtatni kellene. Amennyiben Ön is ezt érzi, és támogatásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Üzletének teljes körű vizsgálatán keresztül, meghatározzuk az ésszerű beavatkozási pontokat, illetve konkrét megoldási alternatívákat kínáljunk helyettük, amelyeket segítenek Önnek felvenni a harcot az egyre erősödő konkurenciával.

Amiben segítünk

  • Teljeskörű vagy részleges auditot végzünk vendéglátóüzletében
  • Kielemezzük kínálatát és meghatározzuk az optimális módosításokat
  • Gazdasági kontrollt biztosítunk, és segítünk újratervezni a kritikus pontokat
  • Felülvizsgáljuk az üzlet marketing stratégiáját, és optimalizáljuk azt
  • Átvizsgáljuk és tökéletesítjük a beszerzési forrásokat és használt alapanyagokat,
  • Felkészítjük vezetőit és személyzetét a változások kivitelezésére

Üzleti-, és pénzügyi tervezés

A sikeres vállalkozó maga is pontosan tudja, hogy minden ötlet jónak tűnik elsőre, de ez nem jelenti azt, hogy mind alkalmas is arra, hogy megvalósítsuk azokat. Ha viszont igen, annak megvalósítása kimerítő tervezést igényel. A vendéglátásban rendkívül gyakoriak az átgondolatlan, alapos tervezés nélkül létrejött vállalkozások, amelyek egyrésze már a beruházás során elvérzik, másik része pedig a nyitást követő egy éven belül megy tönkre. Ha Önnek nincsen jelentős iparági tapasztalata, kérjük, bízza ránk az üzleti tervezést! Mi értünk a vendéglátáshoz, és ismerjük annak kritikus pontjait is, ezért hatékonyan tudjuk képviselni az Ön érdekeit, ha kell annak árán is, hogy lebeszéljük beruházási szándékáról! Kerülje el a fölösleges kellemetlenségeket, és keressen fel minket szakmai támogatásért!

Amit érdemes végiggondolnia

  • Minden ötlet jó, de nem mindegyik alkalmas a profitszerzésre
  • A vendéglátás nem egy TV show, itt hatalmas költségek és nehézségek adódhatnak
  • Ha az atmoszféra vagy a kínálat egyedi, ez még nem jelenti azt, hogy el is adható
  • Mennyibe kerül az üzleti beruházás, a nyitás és a folyamatos működtetés
  • Mekkora a reális bevétel, elég-e a költségek fedezésére, és a profitteremtésre
  • Rendelkezik-e Ön az üzleti tervezéshez szükséges vendéglátóipari ismeretekkel

Minőségbiztosítás és folyamatszabályozás

Az éttermek közül kitűnni, korántsem egyszerű feladat. Az egyediség és a megkülönböztethetőség az egyik legfontosabb üzleti kritérium a vendéglátóiparban a hosszútávú sikeresség kapcsán. Ellentmondásnak tűnhet, de valójában a minőségi különbözőség megteremtésében és folyamatos fenttartásában, éppen a standardizálás a legmegfelelőbb eljárás. Mindez napjainkban már nem csak a franchise hálózatokra, hanem valamennyi minőségi vendéglátásban tevékenykedő sikerorientált vállalkozásra igaz a food-truckoktól a nagyüzemi- és szállodai termelésen, illetve éttermi vendéglátáson át egészen a fine-dining éttermek gyakorlatáig.

Amiben segítünk

  • Speciális tematika alapján feltérképezzük üzletének/üzleteinek teljes működését
  • A termelés, értékesítés és menedzsment kapcsán azonosítjuk a működési folyamatokat
  • A folyamatokat újraértékelve hatékonyabb működésre alkalmas struktúrát tervezünk
  • Meghatározzuk a kritikus üzemeltetési pontokat, és szabályozzuk azokat
  • Elkészítjük az üzlet HACCP tervét és megtartjuk az ahhoz szükséges oktatást
  • Kialakítjuk a működtetéshez szükséges ellenőrzési és felelősségi rendszereket
  • Átláthatóvá és elszámoltathatóvá tesszük a teljes üzleti működést, és az abban tevékenykedőket

Kínálattervezés és Termékfejlesztés

A kínálat az étterem és az értékesítés egyik legfontosabb mozgatórugója, de sokan elfelejtik, hogy nem csak a külleme fontos. A kínálat rejti magában magát a nyereséget is. Az éttermi folyamatok és az ehhez szükséges géppark, a munkaerő szükséglet, az alapanyag ráfordítás, a vendégélmény és számos egyéb tényező mind-mind jelentősen függ ezektől, amelyet nem szabad elfelejteni, ha éttermi vállalkozásban utazunk.

Amiben segítünk

  • Meghatározzuk a vállalkozás nyereségelérésre alkalmas optimális kínálatát
  • Felkutatjuk a legmegfelelőbb beszerzési forrásokat és alapanyagokat
  • Megtervezzük a készletgazdálkodással kapcsolatos folyamatokat és optimalizáljuk azt
  • Analizáljuk a termékek ár-összetételét, és meghatározzuk a realizálható profitot
  • Tréninget tartunk a személyzet számára a kínálat és annak értékesítése kapcsán
  • Kialakítjuk az étlapot és itallapot, amely megfelelően támogatja a vendéget döntésében

 

Jelentkezek személyes konzultációra!