Képzések


Nem csak étterme fejlesztésében, de munkatársai képzésében is számíthat ránk!

„Ő már csak ilyen”, halljuk sokszor. Mi ebben nem hiszünk, de a fejlődésben és fejlesztésben annál inkább. Ha szakmai stábja elfelejtett haladni a korral, és nem tudja, hogyan bírja őket fejlődésre anélkül, hogy megsértődnének, üzletének azonban elengedhetetlen volna a frissítés, keressen minket bizalommal!

A Vendéglátás Menedzsment szakmai stábjának valamennyi tagja nem csak sokévnyi szakmai gyakorlattal bír, de jelentős oktatási tapasztalattal is büszkélkedhet. Nem csak azt tudjuk, hogy mit érdemes megtanulnia egy-egy vendéglátóipari szakterület képviselőjének, legyen az egy szakács, cukrász, pincér vagy üzletvezető, hanem azt is, hogy hogyan kell átadni a szükséges ismereteket, mégpedig a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legnagyobb hatékonysággal.

Partnereink igénye esetén étteremfejlesztési tevékenységünk részeként hatékony támogatást nyújtunk az étterem munkatársainak szakmai fejlesztésében is, amelynek színvonalára, jeles szakértő oktatóink személyisége és szakmai elismertsége jelent valódi garanciát.


Képzéseinkről mondták

"A Joe Bácsi vezetésének nevében szeretnénk megköszönni a nagyszerű hangulatú, és legfőképp hasznos továbbképzést! Érthető, együttműködő, előremutató, gyakorlatban kiválóan használható ismeretekkel gazdagodtunk! Ajánljuk mindenkinek a Vendéglátás Menedzsment szakmai képzéseit!"

Lőrincz Tamás, a Joe Bácsi tulajdonosa