Képzések


Étteremvezetési tréning

Bátran állítjuk, hogy erre az intenzív tréningre, minden vendéglátós tulajdonosnak-, üzletvezetőnek-, és konyhafőnöknek szüksége van, amennyiben még nem elég jártas a vendéglátóipar alapvető vezetési és gazdálkodási kérdéseiben! Ha rutinos tulajdonosokkal beszélgetek, mindig azt mondják, „Jó lenne, ha a munkatársak odafigyelnének a gazdálkodásra!”. Ha az üzletvezetőkre gondolok, akkor mindig előjön a kérdés, hogyan is tudnák javítani üzletük eredményességét, hiszen nyilvánvalóan ez a tulajdonosi elvárás, amelynek illik megfelelni. A konyhafőnökök és éttermi vezetők pedig rendszerint azt mondják, hogy „Igen, valaha tanítottak valami ilyesmit, na de akkor még kit érdekelt mindez?”.

Sikeres étterem tréningsorozat

Az éttermek világában aligha maradhat talpon magapság az, aki nem reagálja le az iparág és a piac elvárásainak felgyorsult változásait!  Éttermünk tudatos fejlesztése, ahogyan a munkavállalók motiválása, képzése, a közös értékek kialakítása, és a csapat egybentartása, a hatékony munkavégzés megteremtése egyaránt elengedhetetlenül fontosak a sikeres étterem működtetéshez!

8 alkalmas Sikeres étterem tréningsorozatunkat Kis Zoltán, a Vendéglátás Menedzsment alapítója és a Haszonkulcs című könyv szerzője vezeti, igény esetén további szakmai segítséget is bevonva a tréningsorozat során. Íme néhány gondolat tőle, a Sikeres étterem tréningsorozat kapcsán:

Képzéseinkről mondták

"A Joe Bácsi vezetésének nevében szeretnénk megköszönni a nagyszerű hangulatú, és legfőképp hasznos továbbképzést! Érthető, együttműködő, előremutató, gyakorlatban kiválóan használható ismeretekkel gazdagodtunk! Ajánljuk mindenkinek a Vendéglátás Menedzsment szakmai képzéseit!"

Lőrincz Tamás, a Joe Bácsi tulajdonosa