Minőségbiztosítás és folyamatszabályozás


Az éttermek közül kitűnni, korántsem egyszerű feladat. Az egyediség és a megkülönböztethetőség az egyik legfontosabb üzleti kritérium a vendéglátóiparban a hosszútávú sikeresség kapcsán. Ellentmondásnak tűnhet, de valójában a minőségi különbözőség megteremtésében és folyamatos fenttartásában, éppen a standardizálás a legmegfelelőbb eljárás. Mindez napjainkban már nem csak a franchise hálózatokra, hanem valamennyi minőségi vendéglátásban tevékenykedő sikerorientált vállalkozásra igaz a food-truckoktól a nagyüzemi- és szállodai termelésen, illetve éttermi vendéglátáson át egészen a fine-dining éttermek gyakorlatáig.


Amiben segítünk



  • Speciális tematika alapján feltérképezzük üzletének/üzleteinek teljes működését

  • A termelés, értékesítés és menedzsment kapcsán azonosítjuk a működési folyamatokat

  • A folyamatokat újraértékelve hatékonyabb működésre alkalmas struktúrát tervezünk

  • Meghatározzuk a kritikus üzemeltetési pontokat, és szabályozzuk azokat

  • Elkészítjük az üzlet HACCP tervét és megtartjuk az ahhoz szükséges oktatást

  • Kialakítjuk a működtetéshez szükséges ellenőrzési és felelősségi rendszereket

  • Átláthatóvá és elszámoltathatóvá tesszük a teljes üzleti működést, és az abban tevékenykedőket