Minőségbiztosítás és folyamatszabályozás
Az éttermek közül kitűnni, korántsem egyszerű feladat. Az egyediség és a megkülönböztethetőség az egyik legfontosabb üzleti kritérium a vendéglátóiparban a hosszútávú sikeresség kapcsán. Ellentmondásnak tűnhet, de valójában a minőségi különbözőség megteremtésében és folyamatos fenttartásában, éppen a standardizálás a legmegfelelőbb eljárás. Mindez napjainkban már nem csak a franchise hálózatokra, hanem valamennyi minőségi vendéglátásban tevékenykedő sikerorientált vállalkozásra igaz a food-truckoktól a nagyüzemi- és szállodai termelésen, illetve éttermi vendéglátáson át egészen a fine-dining éttermek gyakorlatáig.
Amiben segítünk
- Speciális tematika alapján feltérképezzük üzletének/üzleteinek teljes működését
- A termelés, értékesítés és menedzsment kapcsán azonosítjuk a működési folyamatokat
- A folyamatokat újraértékelve hatékonyabb működésre alkalmas struktúrát tervezünk
- Meghatározzuk a kritikus üzemeltetési pontokat, és szabályozzuk azokat
- Elkészítjük az üzlet HACCP tervét és megtartjuk az ahhoz szükséges oktatást
- Kialakítjuk a működtetéshez szükséges ellenőrzési és felelősségi rendszereket
- Átláthatóvá és elszámoltathatóvá tesszük a teljes üzleti működést, és az abban tevékenykedőket