Üzleti-, és pénzügyi tervezés


A sikeres vállalkozó maga is pontosan tudja, hogy minden ötlet jónak tűnik elsőre, de ez nem jelenti azt, hogy mind alkalmas is arra, hogy megvalósítsuk azokat. Ha viszont igen, annak megvalósítása kimerítő tervezést igényel. A vendéglátásban rendkívül gyakoriak az átgondolatlan, alapos tervezés nélkül létrejött vállalkozások, amelyek egyrésze már a beruházás során elvérzik, másik része pedig a nyitást követő egy éven belül megy tönkre. Ha Önnek nincsen jelentős iparági tapasztalata, kérjük, bízza ránk az üzleti tervezést! Mi értünk a vendéglátáshoz, és ismerjük annak kritikus pontjait is, ezért hatékonyan tudjuk képviselni az Ön érdekeit, ha kell annak árán is, hogy lebeszéljük beruházási szándékáról! Kerülje el a fölösleges kellemetlenségeket, és keressen fel minket szakmai támogatásért!


Amit érdemes végiggondolnia



  • Minden ötlet jó, de nem mindegyik alkalmas a profitszerzésre

  • A vendéglátás nem egy TV show, itt hatalmas költségek és nehézségek adódhatnak

  • Ha az atmoszféra vagy a kínálat egyedi, ez még nem jelenti azt, hogy el is adható

  • Mennyibe kerül az üzleti beruházás, a nyitás és a folyamatos működtetés

  • Mekkora a reális bevétel, elég-e a költségek fedezésére, és a profitteremtésre

  • Rendelkezik-e Ön az üzleti tervezéshez szükséges vendéglátóipari ismeretekkel