Sikeres étterem tréningsorozat


Az éttermek világában aligha maradhat talpon magapság az, aki nem reagálja le az iparág és a piac elvárásainak felgyorsult változásait!  Éttermünk tudatos fejlesztése, ahogyan a munkavállalók motiválása, képzése, a közös értékek kialakítása, és a csapat egybentartása, a hatékony munkavégzés megteremtése egyaránt elengedhetetlenül fontosak a sikeres étterem működtetéshez!


8 alkalmas Sikeres étterem tréningsorozatunkat Kis Zoltán, a Vendéglátás Menedzsment alapítója és a Haszonkulcs című könyv szerzője vezeti, igény esetén további szakmai segítséget is bevonva a tréningsorozat során. Íme néhány gondolat tőle, a Sikeres étterem tréningsorozat kapcsán:


"A Sikeres étterem tréning az egyetlen vendéglátóipari szervezetfejlesztő tréningsorozat, amely hiánypótló képzést jelent a hazai éttermi vendéglátásban! Azért álmodtam meg és hoztam létre, hogy segítsek a hazai éttermi vállalkozások sikerességének megteremtésében, és ezen keresztül a hazai vendéglátás és gasztronómia felemelkedésében! Humánerőforrás szakon végzett közgazdászként, 27 éves vendéglátóipari és 10 éves oktatási tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy a sikeres vendéglátás kulcsa maga az ember, ezért vezetőink és munkatársaink fejlesztése alapvető kötelességünk vendéglátóipari vállalkozást üzemeltető vállalkozóként!"

Sikeres étterem tréningsorozat

Kinek szól ez a tréning?

  • Étteremvezetőknek és vendéglátóegységek teljes személyzetének

Miért más ez, mint bármelyik más szervezetfejlesztő képzése?

A szakavatott coachok és trénerek munkája kapcsán általános megállapítás, miszerint a trénernek, nem kell értenie az adott szakmai területhez!

"A Vendéglátás Menedzsment Kft. alapítójaként azt gondolom, hogy a vendéglátás ez alól kivétel!

Meggyőződésem, hogy az iparág működése olyannyira sajátos elemeket hordoz, és az abban dolgozó munkatársak olyannyira sajátos beállítottsággal, az éttermi csapatok olyannyira sajátos attitűddel bírnak, annyira egyedi problémákat tudnak magukénak, amelyek hatékony támogatása elképzelhetetlen anélkül, hogy trénerként mi magunk ne látnánk bele annak szakmai hátterébe! Én belelátok, és biztosan tudom, hogy ha egy étterem vezetése elkötelezett a személyzeti képzések kapcsán, akkor tudok segíteni egy étterem sikerének megteremtésében!"

Miben segít a sikeres étterem tréningsorozat?

  • segít az egyéni fejlesztési és beavatkozási pontok meghatározásában
  • segít a munkatársak együttműködésének megteremtésében és fenntartásában
  • segít a hatékony kommunikáció megteremtésében
  • segít a működési struktúra újraértelmezésében és fejlesztésében
  • segít a munkahelyi konfliktusok kezelésében és elkerülésében
  • segít a közös értékek kialakításában, meghatározásában
  • segít a munkavállalói elköteleződés megteremtésében
  • segít a megfelelő munkaerő kiszűrésében és megtartásában
  • segít a sikeres étterem megteremtésében

Hogyan vehetem igénybe ezt a szolgáltatást?

A Sikeres étterem tréningsorozat legfontosabb sarokköve, a vezetői elhivatottság a képzés irányában! Amennyiben Ön szkeptikus a vállalati tréningek hasznossága kapcsán, ez a tréningsorozat biztosan NEM Önnek szól!

Amennyiben Ön szeretné igénybevenni Sikeres étterem tréningsorozat szolgáltatásunkat, ennek egyik alapfeltétele, hogy Ön egy alkalommal részt vegyen Étteremfejlesztés konzultációmon, amelynek részleteit ide kattintva érheti el, és amelynek egyszeri tiszteletdíját 100%-ban jóváírjuk a Sikeres étterem tréningsorozat megrendelése esetén!

Hogyan zajlik a tréning?

A tréning egy előre egyeztetett helysznen zajlik, előre és fixen egyeztetett időpontokban, jellemzően kéthetente délelőttönként. A képzés alkalmanként 1,5-3 órát vesz igénybe, attól függően, hogy mekkora a csoport nagysága, és milyen a csoport működési dinamikája. Bár a foglalkozások során alkalmazott módszerek esetenként gyermeteg játéknak tűnhetnek, azok minden esetben a korábban közösen feltárt legfontosabb fejlesztési területekre koncentrálnak, minden esetben kézzelfogható eredménnyel!

Miért ilyen rövid egy-egy tréning?

A tréningek hosszát, az iparág jellemző ritmusához igazítottuk. A vendéglátósok zöme nem teheti meg, hogy egész napokra bezárjon és csapatát tréningezze, ezzel szemben a lényegretörő, rövid, de folyamatos délelőtti képzések maximálisan alkalmasak a stáb és az étterem gyors és hatákony fejlesztésére.

Sikeres étterem tréningsorozat

Helyszín: 1075 Budapest, Károly Krt. 3/A (igény esetén egyedi kitelepülési helyszín, személyes egyeztetés alapján)

Tréning időtartama: összesen 8 alkalom kéthetente, alkalmanként 1,5-3 óra, a csoport nagyságától függően (személyesen egyeztetett fix időpontokban)

Csoportok létszáma: minimum: 4 fő, maximum 18 fő

További információkért keressen minket bizalommal!

Érdekel a képzés! Jelentkezem az előzetes személyes konzultációra!