Képzéseinkről mondták


"A Joe Bácsi vezetésének nevében szeretnénk megköszönni a nagyszerű hangulatú, és legfőképp hasznos továbbképzést! Érthető, együttműködő, előremutató, gyakorlatban kiválóan használható ismeretekkel gazdagodtunk! Ajánljuk mindenkinek a Vendéglátás Menedzsment szakmai képzéseit!"


Lőrincz Tamás, a Joe Bácsi tulajdonosa

"Számomra nagyon hasznos volt felfrissíteni ezt a témát, talán az lenne a jó ha ezt évente megtennénk. Nagyon jó ,hogy személyedben olyan kolléga oktatja aki nem csak tanítani tudja, hanem van élő tapasztalta is. Gyakorlatias volt és ami különösen tetszett, hogy életszerűvé és egyszerűen értelmezhetővé tetted ezt az egyébként ”száraz” témát. ... Jó volt az is, hogy összefüggésekre próbáltad rávilágítani a részeket. Nagyon jó kezdeményezés, hiánypótló a szakmában!"

Csillag Sándor, Horog Étterem & Delicatesse vezetője


"A Vendeglatas Mendzsment képviseletében Kis Zoltán tartott szakmai tréninget a Ladó Café étteremben 2017 januárjában. Azzal a céllal kerestük fel a vendeglatasmendzsment.hu-t, hogy segítségükkel még jobb fogásokat készítsünk.

A munka során minden fogásról, sőt a munkafázisokról is fotó készült és minden tételről külön szöveges elemzést írtak. A közös munka utáni meetingen a teljes konyhai személyzettel együtt áttárgyaltuk a fotókat és a jegyzeteket, Kis Úr segített rávezetni a kollégákat arra, mit lehet jobban készíteni.

Külön kiemelném, hogy a tréner végig pozitívan kommunikált, a kollégáim munkáját nem minősítette le, hanem minden ételnél a jobbá válás lehetőségeit hangsúlyozta.

Ezt megrendelőként azért tartom kiemelten fontosnak, mert amellett, hogy a hibáinkat korrigáltuk, a kollektíva valósággal felvillanyozódott. Még a tréning után két héttel is záporoznak a remek önálló ötletek a szakácsok részéről, hogy mit is lehetne még jobban készíteni. A szakmai fejlődés mellett motivációs lökést is kaptunk.

Összességében elmondható, hogy a Vendeglatas Mendzsment tréningjére befektetett pénz és energia megtérült."

Polgár László, a Ladó Café tulajdonosa


"Nagyon hasznos volt a felkészítés, logikusan felépített. Abszolút megjegyezhető összefüggésekkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Kirják Csaba, a Cyrano Restaurant Budapest konyhafőnöke


"Külön köszönetet szeretnénk mondani a Vendéglátás Menedzsment stábjának - Kis Zoltánnak - a trófea Grill Étterem séfjei nevében, hogy vendéglátó gazdálkodás tréningjével nagyban hozzájárult szakmai stábunk Mestervizsgára történő felkészülésében! Korrekt, átfogó felkészítést kaptunk, kívánjuk, hogy mások is ilyen felkészítésben részesülhessenek!"

Horváth Attila, séf, gyakorlati oktatásvezető Trófea Grill Étterem


Kedves Zoltán! Nekem azért volt hasznos a tréninged, mert azon kívül,hogy segített a mestervizsga előtt, sikerült lefordítanod nekünk emberi nyelvre a gazdasági számításokat. Fiatalos lazasággal, humorral, profizmussal, és nem betokosodva, szemellenzősen. És mindezt önzetlenül, érdek nélkül, tanári kötelességből. Nagyon köszönöm mégegyszer az segítséget!"

Pap Márk, Executive Chef, Hotel Nemzeti Budapest, MGallery by Sofitel.


"Szeretném megköszönni Önnek a vendéglátó gazdálkodásról tartott előadását, melyel nagy segitséget nyujtott az étterem műkődésében! Hasznos tanácsokkal és informáciokkal gazdagodtunk egy nagyszerűen felépitett előadás keretében. Csak ajánlani tudom Mindenkinek aki a vendéglátással szeretne foglalkozni! További sikereket kivánok Önnek ès Csapatának!"

Szerdahelyi Zsolt, Laguna Étterem


"Kedves Zoltán! Ezúton szeretném megköszönni Neked a mestervizsga alatt tartott önzetlen és igazán emlékezetes vendéglátó gazdálkodás tréninget! Nagyon sok sikert kívánok a Vendéglátás Menedzsment Vezetésének!"

Eőri Zsolt, a Metropolitan Étterem vezető séfje