Kínálattervezés és Termékfejlesztés


A kínálat az étterem és az értékesítés egyik legfontosabb mozgatórugója, de sokan elfelejtik, hogy nem csak a külleme fontos. A kínálat rejti magában magát a nyereséget is. Az éttermi folyamatok és az ehhez szükséges géppark, a munkaerő szükséglet, az alapanyag ráfordítás, a vendégélmény és számos egyéb tényező mind-mind jelentősen függ ezektől, amelyet nem szabad elfelejteni, ha éttermi vállalkozásban utazunk.


Amiben segítünk



  • Meghatározzuk a vállalkozás nyereségelérésre alkalmas optimális kínálatát

  • Felkutatjuk a legmegfelelőbb beszerzési forrásokat és alapanyagokat

  • Megtervezzük a készletgazdálkodással kapcsolatos folyamatokat és optimalizáljuk azt

  • Analizáljuk a termékek ár-összetételét, és meghatározzuk a realizálható profitot

  • Tréninget tartunk a személyzet számára a kínálat és annak értékesítése kapcsán

  • Kialakítjuk az étlapot és itallapot, amely megfelelően támogatja a vendéget döntésében


 


Jelentkezek személyes konzultációra!