Kínálattervezés és Termékfejlesztés
A kínálat az étterem és az értékesítés egyik legfontosabb mozgatórugója, de sokan elfelejtik, hogy nem csak a külleme fontos. A kínálat rejti magában magát a nyereséget is. Az éttermi folyamatok és az ehhez szükséges géppark, a munkaerő szükséglet, az alapanyag ráfordítás, a vendégélmény és számos egyéb tényező mind-mind jelentősen függ ezektől, amelyet nem szabad elfelejteni, ha éttermi vállalkozásban utazunk.
Amiben segítünk
- Meghatározzuk a vállalkozás nyereségelérésre alkalmas optimális kínálatát
- Felkutatjuk a legmegfelelőbb beszerzési forrásokat és alapanyagokat
- Megtervezzük a készletgazdálkodással kapcsolatos folyamatokat és optimalizáljuk azt
- Analizáljuk a termékek ár-összetételét, és meghatározzuk a realizálható profitot
- Tréninget tartunk a személyzet számára a kínálat és annak értékesítése kapcsán
- Kialakítjuk az étlapot és itallapot, amely megfelelően támogatja a vendéget döntésében
Jelentkezek személyes konzultációra!